">Akár 33%-os Stúdiónyitási Kedvezmények Masszázsainkra - Dórifitt
0670/6770-860

Akciók

Nyitási akció!

Stúdiónk nyitása alkalmával óriási kedvezményekkel várjuk vendégeinket. Egyes 60 perces masszázsaink, illetve 5 alkalmas bérleteink 33% kedvezménnyel elérhetőek.

Akciós áraink kizárólag 60 perces masszázsainkra érvényesek. Amennyiben egy hónapon belül három masszázson részt veszel, úgy minden negyediket ajándékba kapod.

Fogyasztó masszázskezelésünk kedvezményes ára: 60′ 5 alkalmas bérlet 59.000 Ft helyett 35.500 Ft.
Testtekercselés kedvezményes ára: 60′ 5 alkalmas bérlet 26.000 Ft helyett 17.500 Ft.

 

Bőrápoló relaxációs masszázs

A kezelés speciális esszenciái segítenek ápolni és puhábbá varázsolni bőrét. A kezelés fogásmetódusa a svédmasszázs rendszerén alapul amely a legelterjedtebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

6800 Ft 4550 Ft

 

 

Frissítő svédmasszázs

Egy valódi lelki, testi kényeztetés, amely oldja a feszültséget, segít az alvászavarok leküzdésében, és bizonyos fájdalmak csökkentésére is alkalmas. A masszázs végén úgy fogja érezni magát, mintha most ébredt volna fel egy pihentető alvásból. Ráncai kisimulnak, fittebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzi magát.

6800 Ft 4550 Ft

 

 

 

Sportmasszázs

A sportmasszázs egy inkább elterjedt masszázsfajta, nem csak sportolók körében. A rendszeres kezelések segítenek megelőzni a sérüléseket azáltal, hogy javítják az izmok kondícióját. A sportmasszázs jól használható bizonyos sérülések, valamint izomegyenlőtlenségek, testtartási problémák kezelésére. Mindemellett segít megelőzni a sportsérüléseket, fokozza az izmok állapotát és a teljesítményt.

6800 Ft 4550 Ft

 

 

 

Cellulit masszázs

A cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt, amely nem más, mint a test bizonyos részein – elsősorban has, comb, kar, fenék – kialakult zsírfelesleg, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. A cellulit masszázs meglazítja a zsírszöveteket, megkönnyítve a szervezet számára a lebontásukat. Hatására a hajszálerek (kapillárisok) aktivizálódnak, vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete, olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyeknek értágító hatásuk van, ezáltal élénkül a vérkeringés.

6800 Ft 4550 Ft