">Akciós masszázs - Dórifitt
0670/6770-860

Akciós masszázs

Akciós masszázs stúdiónk nyitása alkalmából!

Stúdiónk nyitása alkalmából kedvezményes árakon kínáljuk bőrápoló, svéd, sport és cellulit masszázsainkat. Az akciós masszázs árak a 60  perces hosszúságú kezelésekre  értendő. Fogyasztó masszázskezelésünk 5 alkalmas – 60 perces bérlet vásárlása esetén, a testtekercselés tekintetében szintén az 5 alkalmas – 60 perces bérlet vásárlása esetén érvényesek a kedvezményes áraink!

Akciós áraink kizárólag 60 perces masszázsainkra érvényesek. Amennyiben egy hónapon belül három masszázson részt veszel, úgy minden negyediket ajándékba kapod.

 

Bőrápoló relaxációs masszázs

A kezelés speciális esszenciái segítenek ápolni és puhábbá varázsolni bőrét. A kezelés fogásmetódusa a svédmasszázs rendszerén alapul amely a legelterjedtebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

6800 Ft 4550 Ft

 

 

Frissítő svédmasszázs

Egy valódi lelki, testi kényeztetés, amely oldja a feszültséget, segít az alvászavarok leküzdésében, és bizonyos fájdalmak csökkentésére is alkalmas. A masszázs végén úgy fogja érezni magát, mintha most ébredt volna fel egy pihentető alvásból. Ráncai kisimulnak, fittebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzi magát.

6800 Ft 4550 Ft

 

 

 

Sportmasszázs

A sportmasszázs egy inkább elterjedt masszázsfajta, nem csak sportolók körében. A rendszeres kezelések segítenek megelőzni a sérüléseket azáltal, hogy javítják az izmok kondícióját. A sportmasszázs jól használható bizonyos sérülések, valamint izomegyenlőtlenségek, testtartási problémák kezelésére. Mindemellett segít megelőzni a sportsérüléseket, fokozza az izmok állapotát és a teljesítményt.

6800 Ft 4550 Ft

 

 

Cellulit masszázs

A cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt, amely nem más, mint a test bizonyos részein – elsősorban has, comb, kar, fenék – kialakult zsírfelesleg, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. A cellulit masszázs meglazítja a zsírszöveteket, megkönnyítve a szervezet számára a lebontásukat. Hatására a hajszálerek (kapillárisok) aktivizálódnak, vérbőség keletkezik, emelkedik a bőr hőmérséklete, olyan kémiai anyagok termelődnek, amelyeknek értágító hatásuk van, ezáltal élénkül a vérkeringés.

6800 Ft 4550 Ft

 

Fogyasztó masszázskezelés

Lépjen fel a fölös kilók ellen, és érjen el látható eredményeket fogyasztó masszázskezelésünkkel akár már az első néhány alkalom után. Kezelésünk jelentősen felgyorsítja a fogyásodat, alakformálásodat.
Kezelésünk kedvezményes ára: 60′ 5 alkalmas bérlet esetén:

59.000 Ft  35.500Ft

 

 

Testtekercselés

A testtekercselés remek kiegészítője a fogyókúráknak, és akkor is nagyon hatásos, ha a narancsbőrt szeretnéd eltüntetni a combodról. Látványosan karcsúsítanak, méregtelenítik a testet és megszabadítanak a cellulittól. A kezelés hatására a kötőszövet feszesebbé válik, gyorsul a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere, mely kerületcsökkenést, valamint a narancsbőr csökkenését eredményezi.
Kezelésünk Kedvezményes ára: 60′ 5 alkalmas bérlet esetén:

26.000 Ft 17.500Ft

 

 

 

 

Ne maradj le akciós árainkról, ha kedvet kaptál egy kiadós masszázshoz, foglalj időpontot most telefonon vagy emailen!

Telefonszámunk: 06 70/677 0860 és 06 30/723 2323

E-mai címünk: dorifitt@gmail.com

Új stúdiónkat az 1138 Budapest, Karikás Frigyes utca 13. címen találod.

Az alábbi űrlap kitöltésével is jelentkezhetsz az akciós masszázsra vagy igényelhetsz masszázs bérletet!

 


    Bőrápoló relaxációs masszázsFrissítő svédmasszázsSport masszázsCellulit masszázsFogyasztó masszázskezelés bérletTesttekercselés bérlet

    Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot.

     

    A masszázs és masszás bérlet akció 2018 novemberéig érvényes!