">Szolgáltatások - Dórifitt
0670/6770-860

Szolgáltatások

MASSZÁZS

A svédmasszázs segít megőrizni egészségünket, alkalmazásával betegségeket előzhetünk meg, segít szervezetünk karban tartásában, élettani szerepe jelentős. Frissít, ellazít, ezáltal feszültségoldásra kiválóan alkalmas, valamint izomfájdalmak, letapadások, csomók enyhítésére, megszüntetésére. Rendszeres alkalmazása esetén kondicionál, fogyaszt.

Frissítő Svéd masszázsunkról, és hagyományos testmasszázs szolgáltatásunkról részletesebben ide kattintva olvashat

MANIKŰR-PEDIKŰR-MŰKÖRÖM

A szép és ápolt körmök megjelenésünk fontos részét képezi, legyen szó természetes körmökről, vagy műkörömről. Sőt ma már nem csak a hölgyek felé elvárás, hogy körmeik rendezettek legyenek, a férfiak megjelenését is nagyban befolyásolja, hogyan néz ki kézfejük. Rendszeres manikűrrel körmei rendezettek és ápoltak lesznek a hét minden napján.

Amennyiben körmei könnyen sérülnek, és folyton beszakadnak, jó megoldás a zselés műköröm. Hossza, formája, színe a vendég kívánságai szerint alakítható. A sima lakkozással ellentétben a zselé 3 hétig kopásmentesen fennmarad a körmökön. Majd lenövéstől függően újra kell tölteni, vagy akár teljesen új műkörmök is készíthetőek.

Azok számára, akik saját körmüket szeretnék megerősíteni vagy hosszúra növeszteni, tökéletes megoldás a gél lakk. A sima körömlakk és a zselés műköröm előnyeit egységesíti. Természetes hatást kelt, akár egy körömlakk, viszont majdnem olyan tartós akár egy műköröm. Ha Önt is bosszantja, hogy körömlakkja lassan szárad és utána pár nap alatt lepattogzik, akkor válassza a gél lakkot!

Manikűr-pedikűr-műköröm szolgáltatásainkról részletesebben, illetve árlistánkról ide kattintva olvashat