">Szülés utáni regeneráló edzés - Dórifitt
0670/6770-860

Szülés utáni regeneráló edzés

Szülés utáni edzés? Nehéz feladat újra kezdeni a rendszeres testmozgást, de megéri feltöltődni egy jó edzésen.

Szülés után alkatilag is és időrendileg is nehéz visszazökkenni a megszokott kerékvágásba, mivel a legyengült szervezetünk nem érez túl sok késztetést arra, hogy a szülés után instant edzéseken vegyen részt. A hasad még domborodik, fáj a hátad vagy a derekad, és felszedtél pár kilót. Az újdonsült anyukák gyakran kétségbe esnek, de nem kell, hogy rosszul érezd magad a bőrödben. Ütemezett, szülés utáni energetizáló edzéseink erről szólnak. Fontos, hogy az életed hátralévő részében is jól érezd magad a bőrödben, hogy energikusabb és boldogabb legyél, hiszen az elkövetkező néhány év lesz számodra a legszebb időszak. Szakszerűen felépített tornáinkkal segítünk neked rendbe hozni az alapokat.

szülés utáni regeneráló edzés

Mikor edzhetek?

Normál, komplikáció mentes szülés után nagyjából 2-3 hét elteltével már el lehet kezdeni az óvatos edzést. Addig pedig minden nap egy kiadós sétával készülhetünk fel az edzésekre. Császármetszéses szülés esetén legalább 5 hetet várni kell az edzésekkel, viszont a kiadós séta már itt is ajánlott legalább két hét után (egyénfüggő, valakinél ez az idő jóval több idő is lehet), viszont ebben az esetben csak orvosi ellenőrzés után ajánlott elkezdeni.

Bele fog férni az időmbe?

Igen! Szülés utáni regeneráló edzéseink nem túlzottan időigényesek. A hatékonysága miatt egy alkalom nagyjából 40 percet vesz igénybe.

Mennyi idő után fogom látni a változást?

Ha kitartóan végig csinálod edzéseinket, akkor már az 5-6. héttől érezhetően felszabadultabb, boldogabb leszel, és az alkatodon is szembetűnően észrevehető lesz a változás.

Speciális étrendre van szükségem?

Ahogy minden jellegű edzés során, itt is figyelni kell az étrendre, viszont ebben is segítségedre leszek!

 

Jelentkezz a szülés utáni edzésre!

Szülés utáni regeneráló edzéseink szeptembertől indulnak, kis csoportokban (4-5 fő). Az edzéseken való részvétel bejelentkezéshez kötött. Bejelentkezni az alábbi űrlap segítségével, vagy telefonon tudsz. Az órák szerepelni fognak az órarendben!

Telefonszámunk: 06 70/677 0860 és 06 30/723 2323

E-mai címünk: dorifitt@gmail.com

Új stúdiónkat az 1138 Budapest, Karikás Frigyes utca 13. címen találod.