">TRX - Alakformálás felsőfokon - Dórifitt személyi edző
0670/6770-860

TRX®

A TRX® az USA-ban már régebb óta nagy népszerűségnek örvend. Ennek különböző okai vannak, ilyen például a minimális hely és eszközigény, és persze az eredmények is látványosak. Ennél jobban már csak a testmozgáshoz való hozzáállása támasztja alá népszerűségét.

Mi is az a TRX®?

A TRX® az egész testet és az izomzatot az általános mindennapi élet kihívásaira készíti fel. A hangsúly nem az izomépítésen van, hanem hogy egy stabil, terhelhető, kiegyensúlyozott izomzatot segítsen kialakítani. A test természetes képességeire fekteti a hangsúlyt, szemben az edzőtermi gépekkel, amelyek használata során természetellenes a mozgás. A másik alapvető egyedisége, hogy a „core” izmokat, vagyis a gerincszakasz körül lévő ágyéki izomhurkot fejleszti. Ez az izomcsoport fontos szerepet játszik a gerinc stabilizálásában és a test erőközpontja is egyben.

Mire jó a TRX®?

A TRX® esztétikailag nagyban átformálja a testet, amellett hogy az erőnlétet is megnöveli. Az izomzat kidolgozott lesz, fejlődik az állóképesség. Szinte minden sportágra képes a testet felkészíteni, ráadásul a sportsérülések száma is jelentősen csökkenthető segítségével.

 

Hogyan működik?

Személyi edzéseken, személyi edző segítségével tartják, vagy kiscsoportos órákon. A TRX®-et az egyszerűsége és a hatékonysága teszi sikeressé. Ez a 70 dkg-os heveder-rendszer egy hordozható edzőterem, szinte bárhol lehet használni, ha magával viszi az ember. Rengeteg gyakorlat végezhető vele, és képes átmozgatni az egész testet. A TRX®-nél a saját testsúlyunkat használjuk ki, mi magunk tudjuk meghatározni az edzés intenzitását is, ezért könnyen előfordul, hogy különböző kaliberű emberek is ugyanazt az eszközt használják.

A TRX® sokkal intenzívebb edzés még a cardionál is. Rövid idő alatt rengeteg kalóriát lehet vele elégetni, annyira felpörög az anyagcsere, hogy az edzés utáni regenerációval is szinte annyi kalóriát égetünk el, mint edzés alatt. Sokkal intenzívebb az utóégető hatása, mint a cardio edzéseknek.

Ha kedvet kaptál egy igazán intenzív mozgáshoz, és kipróbálnád a TRX®-et, fordulj hozzám bizalommal! Lehetőség van egyéni és csoportos TRX® edzésre is. Minden érdeklődőt sok szeretettel várok!